Over De Kaap

De Kaap Advies & Coaching is ontstaan uit mijn passie voor het werken met mensen. Dat kan voor mij gaan om mensen begeleiden op hun individuele pad of organisaties ondersteunen om medewerkers te laten groeien.

Na mijn rechtenstudie kwam ik er al vrij snel achter dat het mij niet gaat om de regels maar de mensen die met de regels te maken krijgen. Ik ben de mediation opleiding gaan volgen en vanuit daar nog meer interesse gekregen in hoe mensen reageren op elkaar en wat ons gedrag aanstuurt. Tijdens mijn NLP studies veel geleerd over hoe onze overtuigingen, zowel in het positieve als het negatieve, ons gedrag aansturen. Hoe we een prettige FLOW kunnen ervaren als we ons hier meer bewust van zijn, dat we een keuze hebben in hoe we reageren en communiceren en vanuit regie de verantwoordelijkheid kunnen nemen voor ons eigen gedrag.

Tijdens het opgroeien van mijn 2 kinderen heb ik me verdiept in het systemisch werk, in familieopstellingen en kreeg ik steeds vaker te zien hoe mijn eigen kinderen mij spiegelen. Bij de opleiding energetisch systeemtherapie heb ik geleerd dat het niet alleen mijn kinderen zijn die mij spiegelen maar ook mijn familieleden, vrienden, collega’s, leidinggevende waarbij sprake is van een zogenaamd herhaald patroon. Daar heb ik nog iets te leren en het dient zich telkens vanzelf aan. De kunst is om het te gaan zien als een cadeau, ermee aan de slag te gaan en in dit traject open te staan van wat er komt, het langzaam te gaan accepteren en om te zetten in jouw kracht !

In de tijd dat ik als leidinggevende aan de slag was heb ik ontdekt dat het verzuimtraject, zowel het re-integreren als preventie van verzuim mij op het lijf was geschreven. De kennis en ervaring als coach en leidinggevende combineer ik nu bij het adviseren van organisaties over diverse thema’s zoals verzuim, vitaliteit en integriteit. Ook wordt ik ingezet als extern vertrouwenspersoon en coach ik individuele medewerkers. Daarbij biedt ik een luisterend oor en kan ik ook structuur bieden in wat de mogelijkheden zijn.

Interesse gekregen om te kijken wat ik voor jou of jouw organisatie kan betekenen?

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking via info@dekaapadvies.nl of bel 06-25554826.