Praktische informatie

“Het leven wordt voorwaarts geleefd en achterwaarts begrepen”

Gratis kennismaking

Als je twijfelt over een advies/bemiddelingstraject, dan wel een coachingssessie, voel je dan vrij om contact op te nemen voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Dit kan ook telefonisch maar het is ook fijn om elkaar even te kunnen zien. Na een kennismakingsgesprek kun jij beslissen of jij hiermee verder wil.

Duur van een afspraak

Bij advies en bemiddeling kijken we samen wat nodig is om je verder te helpen en kunnen we aan de hand van een informatiegesprek een concreet stappenplan opstellen. Je kan dan op voorhand ook inzicht krijgen in de tijd en in de kosten van een dergelijk traject.

Een coachingssessie duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur per keer. Gemiddeld zijn zo’n 5 sessies nodig om tot concrete inzichten te komen. Dit kan ook meer of minder zijn maar jij hebt dit altijd zelf in de hand.

Een afspraak voor coaching via de werkgever, vindt plaats op basis van een offerte. Vervolgens kun jij zelf bepalen op welke dag je graag wil komen voor een sessie.

Tarieven en informatie

Voor nadere informatie en tarieven nodig ik je graag uit contact op te nemen met mij en ik vertel je graag meer!

Vergoeding verzekeraar

De coaching is niet te declareren bij een ziektekostenverzekeraar. In veel gevallen worden de kosten voor coaching door je werkgever vergoed. Kosten gemaakt voor (loopbaan)coaching zijn als scholings- of studiekosten veelal aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

Kosten voor advies en bemiddeling zijn ook niet te declareren maar er zijn bij bemiddeling vaak afspraken te maken over het delen van de kosten met de andere betrokkenen.

Betalen en afzeggen

Na de coaching, dan wel advies en bemiddeling, ontvang je (via de mail) een rekening. Je kunt een gemaakte afspraak altijd verzetten, maar doe dat wel minimaal een dag van tevoren.

Locatie en tijdstippen

De coaching vindt in de regel plaats in mijn praktijkruimte in Waalre. In overleg kan gekozen worden voor een andere locatie. Afhankelijk van de advies- of bemiddelingsvraag wordt gekeken naar een geschikte locatie.

In de regel kan er een afspraak gemaakt worden op maandag- en woensdagochtend en op vrijdag. Bij uitzondering en in overleg is het ook mogelijk om te kiezen voor een avond dan wel een zaterdag.

Neem contact met mij op

Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel mij of mail mij via de contactgegevens. Het kan zijn dat ik niet direct kan antwoorden, maar ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Mail me op info@dekaapadvies.nl of bel 06-25554826